Terug naar overzicht

11 maart 2023 - Netwerkdag associatie Meervoudige Intelligenties

aMI netwerkdag 11 maart 2023 - School of Creative Thinking

Wil jij Meervoudige Intelligenties (nog beter) kunnen inzetten? Of ben je nieuwsgierig hoe anderen Meervoudige Intelligenties gebruiken in hun werk? 

Op 11 maart 2023 organiseert de stichting associatie Meervoudige Intelligenties weer een netwerkdag. Leer meer over de creatieve complementariteiten en laat je verrassen door pecha kucha’s of een inspiratiewandeling. Het programma en de mogelijkheid tot inschrijven vindt je op de website van de associatie Meervoudige Intelligenties.

Al vele jaren is stichting associatie Meervoudige Intelligenties (aMI) een samenwerkingspartner van de School of Creative Thinking. In het eerste blok van de opleiding Verdieping Toegepaste Creativiteit neemt Frits Schoeren, tevens voorzitter van de stichting aMI, de deelnemers mee in de filosofie van meervoudige intelligenties. Vaak smaakt dat naar meer en dat kan op 11 maart 2023. Ook als je de opleiding niet gevolgd hebt en geïnteresseerd bent in wat meervoudige intelligenties zijn en waarom het belangrijk is deze te onderkennen, is de netwerkdag een goede gelegenheid om hiermee kennis te maken.