Terug naar overzicht

21 april 2024 - World Creativity and Innovation Day

World Creativity and Innovation Day April 21 - School of Creative Thinking

Jaarlijks vieren we over de hele wereld op 21 april World Creativity & Innovation Day (WCID). Een dag om mensen aan te moedigen hun creatieve potentieel in te zetten, om ze te enthousiasmeren hun ideeën te delen en om initiatieven te verbinden, zodat creatieve verandering ook werkelijkheid wordt. De Verenigde Naties heeft die dag verbonden aan de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen (SDG’s), omdat we creativiteit hard nodig hebben om de aarde in een duurzame balans te krijgen.

In de week voorafgaand aan World Creativity & Innovation Day worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Wil je weten wat er bij jou in de buurt gebeurt? Of wil je zelf graag in die week iets met jouw creativiteit doen om bij te dragen aan het halen van de duurzame ontwikkelingsdoelstellingen? Op de website van World Creativity & Innovation Day/Week vind je de activiteiten in Nederland en België. Daar heb je ook de mogelijkheid om jouw activiteit te registreren. 

Branko Broekman, trainer bij de School of Creative Thinking, is ambassadeur van World Creativity & Innovation Week/ Day (WCIW/D) in Nederland. Heb je vragen over WCID? Hij helpt je graag verder.

Meer interessante events