Terug naar overzicht

14 april 2022 - Aftrap World Creativity & Innovation Week

School of Creative Thinking - Event 14 april 2022 - Logo WCIW

Jaarlijks vieren we over de hele wereld op 21 april World Creativity & Innovation Day. Een dag om mensen aan te moedigen hun creatieve potentieel in te zetten, om ze te enthousiasmeren hun ideeën te delen en om initiatieven te verbinden, zodat creatieve verandering ook werkelijkheid wordt. De Verenigde Naties heeft die dag verbonden aan de 17 duurzame ontwikkelingsdoelstellingen, omdat we creativiteit hard nodig hebben om onze aarde in een duurzame balans te krijgen.

In de week voorafgaand aan de Internationale Dag van Creativiteit en Innovatie worden er allerlei activiteiten georganiseerd. Branko Broekman, managing partner van de School of Creative Thinking, is ambassadeur van World Creativity & Innovation Week/ Day (WCIW/D) in Nederland. Hij coördineert de activiteiten. Met vragen over WCIW/D kun je bij hem terecht. 

In 2022 trappen we de week af in Amsterdam. Hoe dat er precies uit gaat zien, weten we nu nog niet. Vier jij creativiteit met ons? Blokkeer dan alvast 14 april 2022 in je agenda.

Meer interessante events