Master Program in Creativity and Change Leadership - School of Creative Thinking

Bedrijfskundigen beschouwen het als het meest essentiële kenmerk van leiderschap in de 21e eeuw. Psychologen als de hoogste vorm van zelfverwezenlijking. En pedagogen als de hoogste vorm van leren. Hoewel creativiteit ooit als een aangename nieuwigheid werd beschouwd, is het creatief oplossen van problemen tegenwoordig een essentiële vaardigheid.

De behoefte aan creatief denken en complexe probleemoplossing is groot en de vraag naar creatieve professionals neemt toe. Het MSc programma van het CAI in Creativity and Change Leadership is misschien de juiste keuze voor jou om op die vraag te reageren.

Meer over het programma

Oudste en uniek masterprogramma gebaseerd op de wetenschap van creativiteit

Fulltime faculteit die bijdraagt ​​aan baanbrekend onderzoek op het gebied van creativiteit

Geïntegreerd in een internationaal netwerk van onderzoekers, docenten en creativiteits­professionals

MSc in Creativity and Change Leadership in Europe CRS 670

Meedoen in 2022?

Het programma van het CAI in Creativity and Change Leadership in Europa is een mix van van studeren op locatie en van online studeren. De studieblokken op locatie worden zijn in de vorm van een Summer School van twee weken in Nederland. De online studieblokken zijn een mix van opdrachten, werken in subgroepen en online groepsdiscussies. De voertaal van het programma is Engels en zo ook alle verdere informatie over het programma en de aanmelding.

Een keer per jaar start in de zomer een cohort. Samen met andere studenten doorloop je alle studieblokken van het Certificate programma. Op deze manier leer je ook van de ervaringen en professionele toepassingen van de andere studenten.

Tijdlijn voor het Europese cohort vanaf 2022:

Deadline aanmelding1 maart 2022
Summer School ’2227 juni t/m 8 juli 2022
Online studieblokken herfst 2022 & lente 2023herfst 2022 & lente 2023
Summer School ’2326 juni t/m 7 juli 2023
Online studieblokkennajaar 2023
Keuzevakkennajaar 2023 & voorjaar 2024
Masterprojectvoorjaar 2024
Diploma uitreiking!zomer 2024

* Houd er rekening mee dat dit een voorlopig schema is, het schema kan worden gewijzigd, afhankelijk van inschrijvingen en andere omstandigheden buiten onze controle.

Meer over aanmelden
The program provided me with very important life skills of creativity that can be applied in any situation where new thinking and new perspectives are relevant, and that is almost anywhere. Florian Rustler