Terug naar opleiding

Amir Nazar

Trainer

Trainer Amir Nazar - School of Creative Thinking

"Power without love is reckless and abusive, and love without power is sentimental and anemic"

Deze uitspraak van Dr. Martin Luther King jr. past bij de focus die Amir heeft: hij is trainer en begeleider op het gebied van inclusieve werkcultuur en inclusief leiderschap. Hij traint (top)managers en medewerkers in het vergroten van creativiteit door op zoek te gaan naar de verschillen en het benutten van de wijsheid van de minderheid. Werken met de onderstroom in groepen is de specialisatie en passie van Amir. Hij maakt graag ruimte voor échte gesprekken. Gesprekken waarin mensen van verschillende werelden elkaar ontmoeten op de grens.

Sinds 2015 is Amir getraind in Deep Democracy, een methode om naar boven te halen wat gezegd moet worden. Zo heeft hij Deep Democracy in de praktijk gebracht bij verhitte bewonersavonden, projectevaluaties, mediation processen, teambuilding sessies en grote verandertrajecten. In 2019 studeerde Amir 5 weken bij het Process Work Institute in Portland (VS) om de kneepjes van het vak te leren van Arnold Mindell, de grondlegger van Deep Democracy. In 2020 rondde hij een opleiding af in Canada genaamd The Art of Public Dialogues: hosting conversations about Race & Identity (AnimaLeadership, Toronto).

Amir studeerde bestuurskunde (MSc.) aan de universiteit Leiden en begon zijn loopbaan in 2009 bij de gemeente Amsterdam. In 2020 besloot hij zijn passie te volgen en zich volledig te richten op inclusief leiderschap. Amir heeft zowel Friese als Iraanse roots en woont in Amsterdam.

Linkedin

Onze trainers