Terug naar overzicht

René Hartman

Trainer

Trainer Rene Hartman - School of Creative Thinking

“An idea that is developed and put into action is more important than an idea that exists only as an idea”

René is altijd op zoek naar hoe je ideeën kunt realiseren. Hoe je kunt voorkomen dat mooie en innovatieve ideeën in een diepe la belanden. Zijn collega’s noemen hem daarom ook wel ‘Mister Implementation’. René begeleidt bedrijven, organisaties en individuen graag bij het bijzonder maken van vernieuwing. Hoe kun je nieuwe producten en diensten onderscheidend maken en er tegelijkertijd voor zorgen dat ze ook realistisch zijn? Geen creatieve luchtfietserij, maar innovatie met twee poten op de grond. 

Met zijn jarenlange ervaring is René nog steeds nieuwsgierig wanneer het gaat over creativiteit, innovatie, co-creatie, samenwerken, design en ondernemerschap. Voor deze onderwerpen heeft hij een volle toolbox en vele inspirerende voorbeelden. Zijn ervaring heeft hij opgedaan binnen bedrijven en aan de buitenkant als adviseur. Hij werkt graag met ondernemers en met (project)teams om te zoeken naar nieuwe ideeën voor business.

René is met veel uitdagingen blij te maken, vooral wanneer ook nagedacht moet worden over de implementatie van ideeën. Hij is ervan overtuigd dat Creative Problem Solving de wereld een beetje mooier kan maken en wil daar zijn steentje aan bijdragen. In zijn vrije tijd is hij graag met paarden bezig, vindt hij het heerlijk om te koken voor zijn familie en geniet hij van de lokale natuur en van design & food uit Italië.

 

* Quote is van Edward De Bono

Linkedin

Onze trainers