Terug naar opleiding

Branko Broekman

Managing Partner

Trainer Branko Broekman - School of Creative Thinking

"Creativity is like hiking the hidden trails in the landscape of your mind"

Branko heeft in 1997 zijn thuis gevonden in de inspirerende wereld van toegepaste creativiteit. Tijdens het faciliteren van sessies zag hij de potentie van het co-creëren van nieuwe kennis en het inzetten van teamcreativiteit. Sindsdien helpt hij mensen te koken met het ei van Columbus. Het plezier en enthousiasme dat opborrelt wanneer mensen verrassende, originele alternatieven smeden voor complexe vraagstukken vormen de drive in zijn werk en leven. 

Voor Branko spelen houding en verbeelding een essentiële rol bij creativiteit. Nieuwsgierigheid naar hoe dingen werken en willen nadenken over hoe het anders zou kunnen, zijn voor hem poorten naar nieuw denken. Branko moedigt je aan je eigen creatieve potentieel te gebruiken. En hij leert je graag hoe je dat doet.

Branko heeft een Master of Science in Creativity and Change Leadership. Hij is gecertificeerd Foursight® Advanced trainer, MIDAS® scancoach en Master Coach in interculturele NLP. Hij is director van de Stichting Creativity and Change Leadership en adjunct faculty van het International Center for Studies in Creativity. Branko is de Nederlandse ambassadeur van World Creativity & Innovation Week/Day. 

Voor al het werk dat hij gedaan heeft om het creatieve gedachtengoed te verspreiden, ontving Branko in het voorjaar van 2019 de Alumni Achievement Award van de faculteit Creativity and Change Leadership, State University in New York in Buffalo (New York).

Linkedin

Onze trainers