Terug naar opleiding

Conny van der Wouw

Managing Partner

Trainer Conny van der Wouw - School of Creative Thinking

"Creativity is the ability to modify self-imposed constraints"

Toen Conny de beperkingen losliet die ze zichzelf had opgelegd, durfde ze de stappen te nemen die haar persoonlijke en professionele leven veranderden. Haar favoriete definitie van creativiteit is dan ook die van Ackoff and Vergara. In haar opleiding tot arts en tijdens haar jarenlange ervaring als ICT adviseur kreeg Conny’s analytisch denkvermogen de volle ruimte. En ze miste de creativiteit. In de basisopleiding bij de School of Creative Thinking, toen nog het Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken, ontdekte ze de kracht van toegepaste creativiteit.

Conny helpt mensen en organisaties graag om hun creatieve zelfvertrouwen te vergroten. De verandering die ontstaat wanneer mensen ontdekken dat én hoe ze creatief zijn, is voor haar een belangrijke drijfveer. Ze schept zichtbaar plezier in het samenwerken met mensen. De energie, die hierbij vrijkomt, motiveert haar en ze weet dit op anderen over te brengen. Kunst en cultuur vormen een rijke bron van inspiratie, vernieuwing en groei. Conny heeft een voorliefde voor alles wat met kleur te maken heeft en oog voor de esthetische kant van dingen.

Conny heeft een Master of Science in Creativity and Change Leadership. Ze is gecertificeerd Foursight® Facilitator en gecertificeerd producer voor online trainingen.

Linkedin

Onze trainers