Terug naar opleiding

Kim Compeers

Trainer

Trainer Kim Compeers - School of Creative Thinking

“You can’t change the waves, but you can learn how to surf”

Deze quote van Jon Kabat-Zinn is niet alleen passend voor Kim als amateur-surfster, maar ook in haar professionele leven. Ze ziet zichzelf als een facilitator van denkprocessen waar het antwoord nog niet duidelijk is en gelooft hierin steeds dat er altijd mogelijkheden zijn. De nieuwsgierigheid om op zoek te gaan naar deze verschillende mogelijkheden, ook als er beperkingen zijn, is iets waar ze graag individuen en teams mee ondersteund. Dit doet ze door individuele coachingssessies en begeleiding van teamsessies waarbij er gewerkt wordt van probleem naar een werkbare oplossing door, samen met de mensen, door het creatief denkproces te navigeren.

Kim’s achtergrond als HR generalist en coach helpt haar om trajecten bij organisaties op te nemen waarbij ze snel strategie kan vertalen in een pragmatische en creatieve manier van werken, waar de mensen nieuwsgierig zijn om elkaar te leren kennen, leergierig en zichzelf willen stretchen, in staat zijn om op basis van vertrouwen samen te werken, het lef hebben om anders te zijn, het anders zijn van andere appreciëren en falen zien als de opportuniteit om te leren en te groeien.

Bij de School of Creative Thinking is Kim opgeleid in Toegepaste Creativiteit. Ze heeft een training ‘organisatiecoach’ en ‘inspirerend coachen’ volbracht en is FourSight gecertificeerd.

Linkedin

Onze trainers