Terug naar opleiding

Pamela Pauwels

Trainer

Trainer Pamela Pauwels - School of Creative Thinking

"For passion to survive it needs structure. But for structure to grow, it needs passion."

Als het je passie is om mensen op pad te helpen om hun doel te bereiken, past deze quote van Simon Sinek je natuurlijk als gegoten. Pamela houdt ervan mensen uit te dagen, zonder ze te ontmoedigen. Door hen te ondersteunen tot nieuwe inzichten te komen, door met logisch en strategisch denken de kern van het probleem te vatten, en door handvaten aan te reiken om betere keuzes te maken of dingen beter te doen.

Al meer dan twee decennia faciliteert en coacht Pamela, als intern consultant, multifunctionele teams bij het innoveren, bij het creëren en implementeren van businessprocessen, en bij het ontwikkelen van marketing- en commerciële capaciteiten. Sinds enkele jaren begeleidt ze daarnaast masterthesistrajecten Marketing aan de Erasmus University in Rotterdam.

In 1997 is Pamela gepromoveerd in de Psychologie aan de University of Exeter (UK). Op zoek naar verdere inspiratie en een theoretisch kader, heeft ze in 2017 haar MSc. Creativity and Change Leadership (ICSC; US) behaald. Maar de zoektocht houdt nooit op, zo is ze zich ook gaan verdiepen in het Socratisch gesprek. En wie weet wat er nog meer volgt.

Linkedin

Onze trainers