Terug naar overzicht

Josee Schouten

Trainer

Trainer Josee Schouten - School of Creative Thinking

“Il faut oser pour réussir”

Altijd nieuwsgierig naar wat er mogelijk zou kunnen zijn. Bereid om zich daarin te verdiepen en zichzelf verder te ontwikkelen. En het bestaande durven los te laten om het nieuwe een kans te geven. ‘Je moet durven om te slagen.’ Deze uitspraak is de leidraad voor het levenspad van Josee.

Gestuwd door haar twee grote passies, reizen en inspireren, werkte Josee voor diverse Franse (reis)organisaties, richtte er zelf één op en werkte tegelijkertijd als adviseur PR en communicatie. Het volgen van de basisopleiding Creatief Denken en de opleiding Facilitator van Creatieve Processen bij de School of Creative Thinking (toen nog Centrum voor de Ontwikkeling van het Creatief Denken) was het zaadje voor de volgende stap. Zij startte een online inspiratieplatform over reizen naar/in Frankrijk en werd inspiratiecoach en facilitator brainstorming. Het feit dat ze zowel ondernemer is als trainer/coach ziet ze als een groot voordeel, omdat ze zich makkelijk op de stoel van de ander kan verplaatsen en telkens op een verfrissende manier naar zaken kan kijken. 

Was “Il faut oser pour réussir” de aanjager, het heeft haar geleid naar wat ze het liefste doet: inspireren, delen en verbinden.

Linkedin

Onze trainers