Terug naar overzicht

Ramon Vullings

Trainer

Trainer Ramon Vullings - School of Creative Thinking

“Genius lies not in making the great discoveries, but in seeing the connections between the smaller ones…”

Ramon is een ideaDJ. Hij mixed en combineert ideeën en concepten over de grenzen van sectoren heen. Hij laat je zien waarom het -in een complexe en snel veranderende wereld- belangrijk is te kijken naar wat je kunt leren van andere branches. Als cross-industry innovation expert heeft hij de afgelopen jaren al heel wat klanten over de hele wereld helpen innoveren. 

Na zijn studie ‘Industrial Engineering & Management’ begon Ramon zijn loopbaan in internationaal organisatie advies bij bedrijven als PwC Consulting en IBM Business Consulting Services. Sinds het begin van deze eeuw heeft hij zijn eigen bedrijf. 

Ramon is auteur van 4 managementboeken rondom toegepaste creativiteit & innovatie. Het boek ‘Not Invented Here: cross-industry innovation’ is reeds in 5 talen vertaald en met 50.000 verkochte exemplaren een heuse management bestseller. Als spreker komt Ramon bij veel bedrijven en organisaties om te vertellen hoe je ideeën mixt en over de grens van de eigen sector kijkt. Zijn keynotes en sessies zijn zeer interactief en vol met (voor)beelden. Ramon is ook voorzitter van de European Association for Creativity & Innovation (EACI). EACI is een Europese vereniging zonder winstoogmerk, die zich richt op het verspreiden van creativiteit in innovatie door heel Europa.

 

* Quote is van Walker Percy

Linkedin

Onze trainers