Terug naar overzicht

Kim Durieux

Trainer

Trainer Kim Durieux - School of Creative Thinking

“If you do what you always did, you get what you always got”

Het creatieve proces toepassen op je eigen leven? Steeds bewuster is Kim dit gaan doen. Voor haar hangt creativiteit samen met uit je comfortzone stappen, eindeloze nieuwsgierigheid naar het onbekende en het leven zien als een aaneenschakeling van avonturen – klein en groot. Datgene uitdagen wat de maatschappij je met de paplepel ingiet.

De rode draad van Kim’s werkende leven is creativiteit en mensen. En laten die nou uiterst verbonden zijn! Als Service Designer bij Accenture heeft ze haar voortdurende interesse in menselijk gedrag keer op keer mogen omzetten naar nieuwe inzichten. Het vervolg van dit creatieve proces, gevuld met verbindende workshops, inspirerende ideation sessies en ook wat weerstand, laat elke keer weer zien hoe belangrijk het is om uit de comfortzone en in de creatieve mindset te stappen. Inmiddels doet ze dit alweer twee jaar als zzp’er in samenwerking met onder andere de School of Creative Thinking.

Kim is ook opgeleid tot lifecoach. Ze helpt professionals met een dertigersdilemma om deze te tackelen. Bij de start van de opleiding had Kim geen idee dat dit ook een fijne aanvulling zou zijn op haar rol als facilitator van creatief denken. Coaching zet mensen in beweging op eigen kracht, zonder advies maar op basis van eigen inzichten. En ja, creatief denken kan iedereen uiteindelijk ook, op eigen kracht.

 

*Quote is van Albert Einstein

Linkedin

Onze trainers