Terug naar overzicht

Ingrid De Clercq

Trainer

Trainer Ingrid De Clercq - School of Creative Thinking

“Become what can be"

Dat is waar Ingrid zich op richt: zorgen dat mensen en organisaties hun kracht aanboren en uitgroeien tot de beste versie van zichzelf. “Become what can be” of zoals de Griekse filosoof Aristoteles het zei ‘ousia’, verwijzend naar de essentie, naar dat wat je in wezen bent en dus kunt zijn. 

Ingrid helpt organisaties creativiteit, ondernemerschap en innovatie te stimuleren én te verankeren in de processen en de cultuur. Ze beweegt zich door alle lagen van de organisatie. Daarbij geeft ze mensen handvaten om op een gestructureerde manier vernieuwing aan te brengen in hun job: denken in opties in plaats van beperkingen, durven risico’s nemen, en op een creatieve manier problemen aanpakken.  

Projecten waar Ingrid aan werkt, worden vaak gekenmerkt door het bouwen van een ondernemende cultuur, het ontwikkelen, lanceren en coachen van innovatieprogramma’s voor grotere bedrijven en of door het begeleiden van zelfmanagement in jonge, innovatieve bedrijven. Ze heeft een Graduate Certificate in Creativity and Change Leadership van het International Center for Studies in Creativity, van de State University of New York, Buffalo, is een gecertifceerde FourSight Master Trainer en een gecertificeerde MBTI-trainer Type I & II.

Linkedin

Onze trainers