Terug naar overzicht

Femke Deckers

Trainer

Trainer Femke Deckers - School of Creative Thinking

“Ik doe maar voort en soms verkeerd, maar dat is gewoon omdat ik leef.”

Het leven is een creatief proces! Dat ontdekte Femke in 2013, toen ze haar leven opnieuw moest vormgeven. Deze reis van ‘zelf-innovatie’ beschreef ze in haar boek ‘Schroef jezelf los’ (2021). Een verhaal over óók die ongemakkelijke kant van het creatieve proces. Want toegepaste creativiteit is meer dan gezellig post-its plakken. Welk gevoel roept het bij jou op?

Femke heeft een fascinatie voor hoe je creativiteit kan inzetten als het tegenzit – of beter nog: dromen te realiseren. Ze staat daarom op de planken met haar theatercollege ‘De kracht van de creatieve mindset’, een voorstelling over persoonlijk leiderschap en creativity for life. Femke is altijd op zoek naar: hoe kan het nog anders? Spannend!

Naast het faciliteren van sessies werkt Femke aan autonome projecten. Haar ruggengraat vormt hierin haar inspiratiebron. Creativiteit is voor Femke dan ook in de eerste plaats een houding. Ze vindt niets lekkerder dan te worstelen en creëren, en zichzelf te verrassen. Deze levenshouding, van verrassing, je vrij voelen en constructief omgaan met verandering is wat ze de wereld het liefste wil brengen. Femke gunt iedereen een creatieve mindset! 

 

* Quote is van Wende Snijders

Linkedin

Onze trainers